Arbeidsforberedende trening – AFT

Arbeidsforberedende trening (AFT) kan være aktuelt for deg som er arbeidssøker og som trenger å finne ut av dine muligheter på arbeidsmarkedet, slik at du kan komme i jobb eller utdanning.

Arbeidsforberedende trening (AFT) kan være aktuelt for deg som er arbeidssøker og som trenger å finne ut av hva du er interessert i, hvilke ressurser du har og hva som kan være dine muligheter på arbeidsmarkedet.

Arbeidspraksisen starter som oftest internt hos oss før man går ut i en ordinær bedrift. AFT vil gjerne bestå av både opplæring og trening, og målet er at du får deg en jobb. Du vil få tett oppfølging og bistand fra en veileder hos oss.

Dersom du ønsker Arbeidsforberedende trening må du kontakte din veileder i NAV. Dersom du ønsker mer informasjon om innholdet i AFT, kan du kontakte Gunni Mersland.

For NAV: Lurer dere på ventetid i tiltaket kan dere kontakte Gunni Mersland.

Ting folk lurer på

Vårt hovedmål er å hjelpe mennesker tilbake til arbeid og/eller utdanning. Vi skreddersyr et individuelt program som passer for deg. Programmet kan bestå av ulike kurs eller aktiviteter, arbeidspraksis, eller annen veiledning.

Det er fullt mulig å ta kontakt med våre veiledere for å diskutere arbeidssituasjon eller videre muligheter innen arbeid og utdannelse

Ta kontakt med ditt lokale Nav kontor eller din veileder på Avigo.

Veibeskrivelse med bil:
Kommer du med bil langs nye E-18, benytter du avkjørsel 84, Gaupemyrkrysset, merket med Lillesand sentrum og Tingsaker, og kjører ned til rundkjøringen i Rv 420, retning Homborsund.
Innkjøring mellom de 2 rundkjøringene på Rv 420 på motsatt side av Lillesand senter, inn mot BoGrønt E-18 hagesenter. Kjør rett frem og forbi hagesenteret (som du vil få på din høyre side) og sving til høyre ved broa. Etter ca 200 meter vil du se Avigos lokaler (gult og grått bygg).
(GPS: B: 58.265691 - L: 8.399820)
Veibeskrivelse med buss:
Nærmeste busstopp er Tingsaker på Rv 420, ca 5 minutters gange fra Avigo.

I andre etasje har vi en kantine som er åpen for alle. Kantinen er åpen fra 11.15-12.00 mandag - torsdag og 10.30-11.30 på fredag. Du kan gjerne ta med deg matpakka dit eller du kan kjøpe varme og kalde retter, kaffe/ te. Du kan betale med Vipps.

Vi har åpent alle hverdager utenom helligdager og ferier. Fra klokken 08.00 til 16.00

Vi som jobber på Avigo er opptatt av at alle skal trives her. Vi har forståelse for at folk er forskjellige, og gjør det vi kan for å skape et behagelig og inkluderende miljø for alle som kommer innom oss.

Vi har 60 plasser for øyeblikket. Dersom du lurer på om det er ledig plass må du kontakte din NAV veileder.

Bilde av ansvarlig arbeidsgiver

Gunni Mersland

  • Avdelingsleder Formidling og Kvalifisering
  • Telefon: 930 69 624
Mer om AFT